Σεισμόσ Ηράκλειο - Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra Sta Dwdekanhsa Ellada Eidhseis - Σοκάρουν οι εικόνες από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε κτίρια, σπίτια, .

Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του creta24, .

Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra Sta Dwdekanhsa Ellada Eidhseis
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra Sta Dwdekanhsa Ellada Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του creta24, . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Σοκάρουν οι εικόνες από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε κτίρια, σπίτια, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης.

Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn.

Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση 4.8 ρίχτερ στο ηράκλειο. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σοκάρουν οι εικόνες από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε κτίρια, σπίτια, . Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του creta24, . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 .

Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση 4.8 ρίχτερ στο ηράκλειο. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του creta24, . Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews
Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews from www.ieidiseis.gr
Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Πανικός επικρατεί στο ηράκλειο από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του creta24, .

Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει .

Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση 4.8 ρίχτερ στο ηράκλειο. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Πανικός επικρατεί στο ηράκλειο από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του creta24, . Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης.

Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Πανικός επικρατεί στο ηράκλειο από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας.

Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews
Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews from www.ieidiseis.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Σοκάρουν οι εικόνες από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε κτίρια, σπίτια, . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση 4.8 ρίχτερ στο ηράκλειο.

Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Πανικός επικρατεί στο ηράκλειο από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του creta24, . Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Σοκάρουν οι εικόνες από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε κτίρια, σπίτια, . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει .

Σεισμόσ Ηράκλειο - Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra Sta Dwdekanhsa Ellada Eidhseis - Σοκάρουν οι εικόνες από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε κτίρια, σπίτια, .. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει .